Wie ben ik

voor de mensen die me niet persoonlijk kennen zal ik me even voorstellen. mijn naam is chocca ben 45 jaar en heb sinds 9 jaar een hondenuitlaatservice en woon samen met mijn twee jongens brutus en binkie en mijn poes safira. voor de stichting dutchy adoptions vang ik hondjes op uit polen die bij mij wachten op een nieuw leven.

ik met mijn jongens

zelf ben ik ook een paar keer naar polen geweest om daar de hondjes op te halen en zo heb ik wanda [de vrouw van het asiel] ook persoonlijk leren kennen. ze heeft een groot asiel in przyborowko waar zo een 250 honden zitten, en dan nog een nood asiel in rusiec waar nu ongeveer 65 honden en een aantal katten verblijven. die twee asiels liggen 1 1/2 uur rijden van elkaar af en om de dag gaat wanda naar het asiel in rusiec om de dieren te verzorgen, verder komt daar eigenlijk niemand want het is ook niet een echt asiel maar een omgebouwde varkensstal en de dieren die er zitten krijgen dus ook veel te weinig verzorging en aandacht omdat het haast geen haalbare kaart is voor wanda, ze heeft al een groot asiel waar ze dag en nacht aanwezig moet zijn en kan dan niet ook in rusiec aanwezig zijn.

nu wil ik na 9 jaar er wel eens tussenuit, hoewel ik het ontzettend leuk vind de uitlaatservice, vakanties schieten erbij in. nu ben ik ook niet iemand die een luier vakantie leuk vind, dus ben ik op het idee gekomen om twee maanden naar rusiec te gaan en de dieren daar te gaan verzorgen en wanda eventjes te ontlasten. dus heb ik de maanden april en mei uitgekozen om daar heen te gaan. ik ben vol bezig met de voor bereidingen en kijk er heel erg naar uit. hoewel het me ook wel heel erg zwaar lijkt omdat je natuurlijk veel ellende tegen zal komen en je niet de tijd en mogelijk heden hebt om de dieren een ideaal leven daar te geven, maar in ieder geval kan ik iets voor ze doen door er 24 uur per dag aan wezig te zijn en ze te verzorgen. het lijkt me ook loodzwaar om ze na die twee maanden daar weer achter te laten maar iets is beter dan niks.

de meeste dieren die daar zitten hebben ook haast geen kans om geadopteerd te worden omdat er daar nooit iemand komt, dus ik wil ook alle honden op de foto zetten en ze plaatsten op dit blog en verschillende honden ook op www.dutchyadoptions.com zodat er misschien een paar nog een huisje kunnen vinden.

ik denk ook dat de moeilijk plaatsbare honden daar zitten, de anstige en mishandelde honden waarvan ze denken dat die niet meer geplaatst kunnen worden. maar we zullen het wel zien, we vertrekken op 30 maart richting mijn zus en haar man die in oost duitsland wonen.

4 gedachten over “Wie ben ik

  1. Ik kan me nog herinneren dat m’n moeder hier onze hond Lilu heeft gehaald waar ik erg blij mee ben, ik hoop dat meer mensen een hondje hier gaan halen ze hebben ook een goed tehuis nodig!! Good luck Bas Imth

  2. Jemig wat goed! Heel veel geluk en ik zal je blog zeker volgen en met je meeleven! Ik wens je een hele goeie tijd en fijne voor de hondjes aldaar dat een dierenvriend als jij ze lekker een tijd komt vertroetelen! Good luck XX Gerda

Plaats een reactie